تحولات منطقه

رییس دانشکده علوم‌ پزشکی نیشابور گفت: دستگاه‌های آزمایشگاه کرونای این شهرستان در استانه فرسودگی است که برای تجهیز و ارتقای ادوات آن به ۱۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

۱۵ میلیارد ریال برای تجهیز آزمایشگاه کرونای نیشابور نیاز است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، دکتر محسن عظیمی‌نژاد روز یکشنبه در نشست ستاد کرونای این شهرستان اظهار داشت: از ابتدای فروردین امسال پنج ‌هزار و ۸۰۰ مورد آزمایش پی‌سی‌آر در این شهرستان گرفته شده و به علت حجم زیاد آزمایش‌ها، دستگاه‌های آزمایشگاهی در معرض فرسودگی و ازکارافتادگی دائمی است.

وی با اشاره به افزایش آمار ابتلا به کرونا در این شهرستان تصریح کرد: در برخی روزهای اخیر تا ۶۷ درصد از آزمایش‌های کرونا مثبت بوده است و میانگین مراجعه به مراکز بهداشتی نسبت به دوره یکساله سپری شده از زمان آغاز شیوع کرونا، به بیشترین میزان رسیده است به گونه ای که ناگزیریم در روزهای آینده ۲ مرکز در کلینیک امام سجاد (ع) و شورای اسلامی شهر نیشابور را برای پذیرش مبتلایان کرونا اختصاص دهیم.

وی با بیان اینکه زمان طلایی برای مهار ویروس از دست رفته است، افزود: اواخر سال گذشته وضعیت شیوع کرونا رو به بهبودی می‌رفت و ۱۷ روز پایانی اسفند و ۲ روز ابتدایی امسال هیچ فوتی بر اثر کرونا نداشتیم و انتظار می‌رفت در تعطیلات نوروز با اعمال محدودیت‌های بیشتر، این روزهای خوب تداوم پیدا کند که متاسفانه چنین نشد و باید این واقعیت را بپذیریم که اگر کرونا را جدی نگیریم دچار لطمات جدی می‌شویم.
دکتر عظیمی نژاد با اشاره به افزایش تعداد مراجعان سرپایی و لزوم گسترش زیرساخت ها برای نمونه‌گیری، گفت: در بهمن و اسفند پارسال شمار فوتی‌های کرونا در شهرستان نیشابور به ترتیب ۱۹ و ۵ نفر بود که این رقم در مدت سپرس شده از فروردین امسال به ۲۳ نفر رسیده است.
رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۲ نفر فوتی قطعی بر اثر کرونا داشته‌ایم و با افزوده شدن ۲۶ نفر به تعداد بستری‌های کرونا در نیشابور، شمار بستری ها به ۱۱۷ نفر رسیده است که ۱۰ نفر هم در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده و تعداد کل بستری‌های شهرستان از آغاز پیدایش ویروس به هفت هزار و ۹۹۲ نفر رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: در فروردین امسال چهار هزار و ۴۱۰ مورد بازرسی از اماکن، مراکز و اصناف سطح شهرستان انجام شد و در این مدت ۵۰۳ مورد اخطار داده و ۵۷ مورد پلمب انجام شده است.

معاون استاندار و فرماندار نیشابور نیز گفت: حداکثر پاسخ‌گویی دستگاه‌های آزمایش کرونا در ۲ نوبت کاری روزانه ۴۰۰ نفر است که برخی روزها این میزان به ۹۰۰ نفر می‌رسد و این رقم از توان و ظرفیت تجهیزات درمانی شهرستان فراتر خواهد رفت.
علیرضا قامتی افزود: ۶۸ درصد تلفات کرونا بر اثر جلسات و دورهمی‌ها بوده است که نشان می‌دهد به شدت نیازمند فرهنگ‌سازی در این خصوص هستیم.
وی اظهار داشت: در ایام عید امسال با حجم زیادی از مسافر روبه رو بودیم به گونه ای که بعضا شبکه آب‌رسانی شهر نیشابور قادر به جوابگویی میزان‌ نیاز نبود.
وی بیان کرد: مخاطرات اجتماعی را باید به صورت اجتماعی حل کرد و به صورت دستوری و فردی حل نمی‌شود و در موضوع کرونا هم گام اول فرهنگ‌سازی است که شهروندان باید پای کار بیایند.
فرماندار نیشابور تصریح کرد: امروز ۱۹ ‌نفر در بخش مراقبت‌های ویژه کرونا بستری هستند و با این روند آمار بستری‌ها قطعا افزایش خواهد یافت و به ۲۰۰ نفر خواهد رسید و اگر به محدودیت‌ها پایبند نباشیم شرایط بسیار سختی خواهیم داشت.
قامتی افزود: مبنای ما تعطیلی اماکن عمومی، صنفی و دینی نیست بلکه اساس کار بر ایجاد محدودیت و رعایت موازین بهداشتی با هدف کاهش شیوع کرونا است و مسوولیت تعطیلی بازار پرنده ها و نیز جلوگیری جدی از اُتراق شهروندان در بوستان‌ها برعهده شهرداری است که باید با جدیت مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.